Za izradu venčanice trebalo je godinu dana; frizuru preuzela od poznatog modela devedesetih FOTO

Bekamov najstariji sin Bruklin Bekam oženio je glumicu Nikol Pelc. Novopečena mlada je za ovu svečanu priliku nosila venčanicu za čiju izradu je trebalo čak godinu dana.

Ponedeljak, 11.04.2022.

08:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Glumica je za najvažniji dan u životu nosila venčanicu modne kuće "Valentino", a haljina je specijalno napravljena po njenim merama, ali i ukusu. Glavne krojačice su čak otputovale u Majami kako bi se uverile da joj haljina savršeno pristaje.

Ko je buduća snajka Bekamovih – nevaljala bogatašica Holivuda FOTO

"Jednostavnost venčanice je bila veličanstvena. Nismo morali previše detalja da stavimo na haljinu da bismo postigli jak efekat, pa smo na kraju eliminisali vez. Umesto toga, dodali su francusku čipku na ručno rađene rukavice", rekla je Lesli Fremar, stilistkinja.

Eva Longorija u haljini koja se jedva drži na končiće; "Ti si retka žena koja može da je nosi" FOTO

Kada je reč o frizuri i šminki, Nikol je za ovu priliku rekreirala stil Klaudije Šifer devedesetih godina, a to je bila odluka koju je donela sa svojim dugogodišnjim timom za stilizovanje – Kejt Li i Adirom Abergelom.

"Uvek sam mislila da želim da imam kosu napola podignutu, ali imala sam duge šiške sa raspuštenom prirodnom kosom", ispričala je Nikola, a prenosi Vog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.