Aktuelno

OVAN

Petak, 30.12.2022.

11:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Slobodni – strastven i intenzivan period sa mnogo aktivnosti.

Ljubav

U mart ulazite sa aktivnom, ali prilično nemirnom energijom. Sa jedne strane, ovo će doneti pregršt zanimljivih trenutaka sa partnerom, jer ćete biti inspirisani na akciju i na traženje načina da zajednički uživate, putujete, družite se.

S druge strane pak, sigurno je da ćete umeti da "inicirate" i po koji nestabilan ili tenzičan momenat. U drugom delu meseca su vaše promene raspoloženja naglašenije – može postojati zabrinutost, ljubomora, ili pojačana emotivnost.

Neki odnosi će se naći na raskrsnici – neki će parovi odabrati put zajedništva ili dubljeg povezivanja, neki će krenuti put odvajanja. Slobodni – strastven i intenzivan period sa mnogo aktivnosti, druženja, zabave – biće lako ući u avanturu, tajnu ljubavnu priču, biće lako zaljubiti se, ali će biti lako I to da vam prošlost ponovo zagolica maštu.

Posao

Zaokupirani ste ozbiljnim poslovnim planovima za koje ste svesni da imaju budućnost, ali postoji nervoza zato što se oni odvijaju suviše sporo ili uz prepreke. Od kraja prve dekade meseca pokrećete se intenzivnije ka svojim ciljevima – što će dovesti do većih pomaka u poslovnom, ali i u finansijskom sektoru.

Drugi deo meseca može iznedriti nove, dosta uspešne saradnje – a pojedini Ovnovi u tom periodu mogu izabrati promenu radnog mesta, prekid poslovnog partnerstva ili ulazak u privatne vode.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog trakta, podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Ulazak Sunca u vaš znak u poslednjoj dekadi meseca će doneti porast vitalnosti.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare