Aktuelno

VAGA

Petak, 30.12.2022.

11:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Vage su ušle u značajnu emotivnu fazu koja treba da iznedri promene koje su vam neophodne.

Ljubav

Još od jeseni prošle godine i prelaska mesečevih čvorova u vaše i partnersko polje – Vage su ušle u značajnu emotivnu fazu koja treba da iznedri promene koje su vam neophodne.

Pun Mesec i pomračenje koje se dešava u vašem znaku tokom marta, kao i pomračenje Sunca u partnerskom polju tokom aprila – samo su pokazatelji da te promene sada hvataju svoj puni tempo i pravac.

Dok će kod nekih parova i ovaj i naredni mesec doneti značajne odluke po pitanju budućnosti odnosa ili pomoći da se stabilizujete kao par, rešavajući tekuću problematiku na pravi način – biće i onih emotivnih relacija koje brzim korakom idu ka kraju i odvajanju. Vi lično tokom marta postajete svesni šta je ono što istinski želite – birajte mudro i neka vam je srećan put.

Slobodni – prvi deo meseca vas jako ljubavno aktivira, pa su novi emotivni počeci itekako mogući. Imate vi šanse za ljubav i u ostatku meseca ali se one više vezuju za poslovni sektor ili za komplikovane, čak i tajne emocije.

Posao

Iako je što se rezultata tiče – mart izuzetno povoljan po vas, ne možemo poreći da će istovremeno biti prilično zahtevan. Ići će se iz krajnosti u krajnost i kada je vaša energija u pitanju (od motivisanosti, nadahnuća i pozitive – do padova, umora, letargičnosti, čak i lenjosti) i kada je u pitanju radna atmosfera, sredina i odnos sa kolegama i saradnicima (od razumevanja, uklapanja, podrške – do loših odnosa, nervoze, grešaka, slabe organizacije posla).

Fokusirajte se, ne žurite i uvek imajte na umu krajnji cilj. Finansijskim segmentom ćete biti više nego zadovoljni i pored troškova (koje ne možete izbeći).

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta baš zbog velikog mentalnog i fizičkog trošenja kroz posao i obaveze. Budite odgovorniji prema sebi – i po pitanju ishrane, odmora ali i rekreacije.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare