Iz muškog ugla

Tri stvari koje muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u krevetu – nije to što mislite

Mnoge žene misle da je muškarcima najveće zadovoljstvo u seksu da oni postignu orgazam, ali to nije tačno.

Petak, 12.01.2024.

19:18

Izvor: Ženski magazin

Tri stvari koje muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u krevetu – nije to što mislite
Foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:

Muškarci puno toga žele kad je seks u pitanju, ali ovaj put reč je o željama o kojima se baš i ne govori.

Evo šta ih najviše impresionira u krevetu, mogli biste i da se iznenadite.

Želi da vas gleda... golu

Ostavite uključena svetla. Možda biste se radije skrivali u senci ili mraku, jer možda nemate dovoljno samopouzdanja kad je vaš izgled u pitanju. Ali, znajte da muškarac voli partnerku da gleda potpuno golu. Voli da je gleda u oči tokom seksa i da uživa u golom ženskom telu. Ako vas brinu vaše mane i nesavršenosti skrivaćete svoje telo, a to negativno utiče na intimnost. Naučite da volite i pokazujete svoje telo u spavaćoj sobi i da se opustite.

Dajte mu iskrena uputstva kako da vas zadovolji

Možda se brinete da bi mogao pomisliti da ga kritikujete, ali važan je način na koji nešto kažete. Umesto da ističete ono što vam se ne sviđa ili ono što vas ne "pali", jasno mu stavite do znanja šta volite i šta vas uzbuđuje. Muškarci vole da dobiju uputstva od partnerke, a isto tako vole da dobiju i povratnu informaciju. Dajte mu do znanja kada radi nešto što vam se sviđa, u tome je sva filozofija. Davanje signala i povratnih informacija nešto je najbolje što žena može dati svom partneru kad je seks u pitanju. Nemojte se ustručavati. To je za vaše i njegovo dobro.

Nemojte da vam fokus bude njegov vrhunac

Mnoge žene misle da je muškarcima najveće zadovoljstvo u seksu da oni postignu orgazam. Nije. Dve su stvari koje muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u seksu: prva je kad mu partnerka da priliku da uživa u njenoj lepoti, i druga - kad mu pomogne da nauči kako da je zadovolji. Osim toga, muškarci vole i predigru, i uživaju u njoj. Veliki deo muškog zadovoljstva je u tome da zadovolji partnerku i da je čini srećnom, jer se zbog toga oseća moćno, cenjeno i uspešno. Naravno da ima trenutaka kad i muškarac i žena žele brzi i "prljavi" seks, ali sve to zajedno je deo kvalitetnog seksualnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.