Veze i odnosi

Tri poteza na sastanku koje on obožava

Već znate da pod idealnim izlaskom momci ne podrazumevaju odlazak u pozorište, ali nikada ne biste pogodili na koja tri poteza padaju kao kruške. Otkrio nam ih je Metju Hasi, autor priručnika "Get the Guy".

Sreda, 29.05.2013.

14:56

Izvor: cosmopolitan.hr

Default images

Podeli:

Tri poteza na sastanku koje on obozava 1. Mobilni telefon ostavljate u torbici. I ne vadite ga cele veceri. O, da, apstinencija od slanja poruka i stalnog proveravanja da li vas je neko zvao donece vam mnogo bodova kod potencijalnog decka. Tako cete mu pokazati da slusate ono sto vam govori i da jedino sto vam je zaista zanimljivo jeste – on. 2. Vi birate sledeci kafic. Momci s vremena na vreme zele da se odmore od funkcije organizatora izlaska. To sto vi predlazete sledece odrediste za vas izlazak malo ce smanjiti pritisak koji on sigurno oseca, pa ce biti opusteniji tokom sastanka. To sto ste ga naveli da se uz vas opusti, njemu je jako, jako seksi. 3. Pricate mu o tipu koji vam se juce nabacivao u teretani. I sve dok je rec o nekom frajeru na kog ste slucajno naleteli i ne radi se o vasem bivsem, vas sagovornik zeli da cuje o tome. Pitate se zasto? Time mu, naime, porucujete da se svidjate drugim muskarcima, i to prilicno suptilno. Izvor: cosmopolitan.hr Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net cosmopolitan.hr Vec znate da pod idealnim izlaskom momci ne podrazumevaju odlazak u pozoriste, ali nikada ne biste pogodili na koja tri poteza padaju kao kruske. Otkrio nam ih je Metju Hasi, autor prirucnika "Get the Guy". Vec znate da pod idealnim izlaskom momci ne podrazumevaju odlazak u pozoriste, ali nikada ne biste pogodili na koja tri poteza padaju kao kruske.

1. Mobilni telefon ostavljate u torbici. I ne vadite ga cele večeri.

O, da, apstinencija od slanja poruka i stalnog proveravanja da li vas je neko zvao doneće vam mnogo bodova kod potencijalnog dečka. Tako ćete mu pokazati da slušate ono što vam govori i da jedino što vam je zaista zanimljivo jeste – on.

2. Vi birate sledeći kafić.

Momci s vremena na vreme žele da se odmore od funkcije organizatora izlaska. To što vi predlažete sledeće odredište za vaš izlazak malo će smanjiti pritisak koji on sigurno oseća, pa će biti opušteniji tokom sastanka. To što ste ga naveli da se uz vas opusti, njemu je jako, jako seksi.

3. Pričate mu o tipu koji vam se juče nabacivao u teretani.

I sve dok je reč o nekom frajeru na kog ste slučajno naleteli i ne radi se o vašem bivšem, vaš sagovornik želi da čuje o tome. Pitate se zašto? Time mu, naime, poručujete da se sviđate drugim muškarcima, i to prilično suptilno.

Izvor: cosmopolitan.hr
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare