Proglašena je za jednu od najseksepilnijih glumica, a ova odluka je šokirala sve

Mlada glumica Mili Bobi Braun, zvezda serije "Stranger things", proglašena je za jednu od najseksepilnijih glumica na televiziji.

Utorak, 31.10.2017.

13:07

Izvor: Super žena

Proglašena je za jednu od najseksepilnijih glumica, a ova odluka je šokirala sve
Foto: Getty

Podeli:

Poznati "W magazin" objavio je svoju listu najseksepilnijih glumica, a među zvezdama kao što su Nikol Kidman, Keri Rasel i Džejms Franko našla se i glumica Mili Bobi Braun.

Ono što je mnoge iznenadilo je odluka uredništva da uvrsti Mili na ovu listu, jer ona ima samo 13 godina.

Foto: Getty

Kako devojčica od samo 13 godina može da bude seksi, pitanje je koje muči mnoge.

Zbog toga se na internetu pokrenula prava debata a mnogi, zbog aktuelne teme seksualnog zlostavljanja u Holivudu, smatraju da rangiranje devojčice na ovu listu magazina ohrabruje pedofiliju.

“Staviti Mili Bobi Braun na listu najseksepilnijih žena je čista pedofilija. Ona je samo devojčica. To nije seksi. Ima 13 godina. Dosta!”, “Koliko moraš biti bolestan da staviš dete na ovakvu listu? Koliko moraš biti bolestan da smatraš da je 13-godišnja devojčica seksi?”, ”Kada sam video listu koju je objavio W magazin - tada sam izgubio svu nadu da naše čovečanstvo ide u pravom smeru”, samo su neki od komentara revoltiranih čitalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.