Hrvatska Megan Foks osvaja region: "Prvo sam samo Denis, a zatim magistar slikarstva"

Akademska slikarka Denis Grgić uživa veliku popularnost na Instagramu, a zbog svog fizičkog izgleda, mlada slikarka je u regionu poznata i kao hrvatska Megan Foks.

Utorak, 28.02.2023.

13:19

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

"Prvo sam samo Denis, a zatim akademska slikarka – magistar slikarstva koji živi u digitalnom vremenu", rekla je ona u intervjuu za portal Gloria.hr.

Zbog neobične lepote zovu je crna Barbika, a danas je zaštitno lice mnogih brendova FOTO

Talenat je, kaže ona za pomenuti medij, oduvek bio deo nje, ali je, takođe, znala da za taj dar treba dosta vremena, učenja, ali i odricanja.

"Lepa sam i gojazna i ljudi ne znaju kako da reaguju na moju lepotu"

"U mojoj porodici likovna umetnost ima posebnu vrednost, a slikarstvo nam je sastavni deo života. Vrlo rano se videlo da sam i ja nasledila taj talenat."

Kako kaže, tokom studija je svoj život posvetila ovoj ljubavi, pa je tako radila u pozorištima u Zagrebu.

"Tokom studija radila sam na scenografijama u pozorištima u Zagrebu. Video-angažmani u muzičkim spotovima i Instagram profil denis_jo_dena ispunjavali su mi vreme između slikarskog rada i studentskih obaveza, a kako živimo u digitalnom vremenu, taj deo je najviše vidljiv široj publici", rekla je ona za portal Gloria.hr.

Mladu Hrvaticu ćemo uskoro gledati u poznatom TV šouu "Ples sa zvezdama", a kako se vidi iz poslednje fotografije na Instagramu, pripreme za pravi spektakl su u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare