"Savršena žena" priznala veliku tajnu: Uložila 300.000 dolara, jer nije sposobna za dijete FOTO

Brazilka Janaina Prazeres je proglašena "savršenom ženom" od strane norveškog "Plejboja", koji joj je i doneo popularnost, a danas broji više od 50 hiljada pratilaca na Instagramu.

Utorak, 31.10.2023.

15:53

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iako je "savršena", priznala je da je nekoliko puta išla na plastične operacije i da nema prirodan izgled. Za "Jamm Press" rekla je da voli da se oseća lepšom i da uvek radi na podizanju samopouzdanja, te da je to tajna boljeg života i da ne štedi ukoliko u to može da investira.

Do sada je na operacije potrošila oko 300.000 dolara i ne namerava da se zaustavi. Bila je na liposukciji, imala je dve operacije nosa, operisala je grudi, zadnjicu, lice, ugradila je hormonske implante i uklonila rebarnu kost.

Ova 35-godišnja plavuša smatra da bi trebalo da iskoristimo prilike koje današnja medicina nudi, a njena strategija je da ide na operacije jer nije sposobna da se pridržava dijeta.

"Mislim da se sve lakše rešava skalpelom. Dijeta je rigorozna i zahteva privikavanje na novi način života, a ja to ne želim", priznala je, a pznato je da redovno odlazi na tretmane kod psihologa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.