Tokom ovih pet dana u godini ćete najverovatnije imati seks

Iako je sigurno istina da se u svakom trenutku negde vodi ljubav (isto kao što se i rađa i umire), postoji vreme kad je gužva pod jorganima najčešća, a naučnici su došli i do tačnih podataka.

Ponedeljak, 13.11.2023.

15:41

Izvor: Veèernji.hr

Tokom ovih pet dana u godini ćete najverovatnije imati seks
Foto: mikeforemniakowski/Shutterstock

Podeli:

Istraživanje SKYN Condoms Millennial Sex Survey ispitala je 5.117 ljudi starosti od 18 do 34 godine o svakom najsitnijem detalju njihovog seksualnog života – a odgovori su bili zaista zanimljivi, piše Maxim.

Na pitanje o godišnjim prigodama koje su se najčešće slavile seksom, najčešći odgovor bio je rođendanski seks, s neverovatnih 79% milenijalaca koji to prihvataju.

Na drugom mestu je Dan zaljubljenih sa 73%, dok su godišnjice (67%) i praznici (63%) zaokružili treće i četvrto mesto. I na kraju, moglo bi vas iznenaditi da nisu svi zaposleni za Novu godinu – otprilike polovina, ili 58% vodi ljubav umesto dočeka. Ali ne morate čekati jednu od tih prilika da biste povećali svoje šanse da za seks. Studija je takođe pokazala da je 55% milenijalaca izjavilo da je imalo seks pomirenja nakon žestoke svađe

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare