Omiljena "devojka iz komšiluka" slavi 55. rođendan: Za nju je vreme stalo FOTO/VIDEO

Američka glumica Dženifer Aniston je danas, 11. februara, napunila 55 godina i izgleda kao na početku karijere, pre više od dvadeset godina.

Nedelja, 11.02.2024.

12:20

Izvor: superžena

Omiljena
Foto: Profimedia

Podeli:

Omiljena "devojka iz komšiluka", kako od milošte u filmskom svetu nazivaju Dženifer Aniston, i danas oduševljava mladalačkim izgledom i vitkom figurom. Iako mnoge slavne osobe izgled neguju hirurškim zahvatima, estetskim korekcijama i skupocenim tretmanima, Dženifer nije jedna od njih.

Nalazi se među najtraženijim i najlepšim glumicama, a najpoznatija je po ulozi Rejčel u čuvenoj seriji "Prijatelji".

Za besprekornu figuru zaslužan je niz aktivnosti u teretani koju godinama posećuje, a to podrazumeva boks, jogu i kardio vežbe. Vežba najmanje 20 minuta svakog dana i ima spin bicikl, eliptičnu i traku za trčanje u svom domu kako bi joj pomogla u fitnes režimu. Trenira čak šest puta nedeljno.

Nedavno je za časopis CR Fashion Book detaljno opisala četiri pravila po kojima živi.

*ALT

"Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celu, svežu hranu i spavam što više mogu. Ovaj poslednji deo je izazovan za mene, ali je toliko važan. Osećam to kada se ne odmorim dovoljno", otkrila je za "People", a veoma vodi računa i o svom mentalnom zdravlju.

"Nastojim da veoma pazim šta puštam u svoj prostor u glavi. To verovatno znači manje gledanja vesti. Naš svet zaista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima mnogo stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku", poručuje slavna glumica koja odoleva svim izazovima i ne dozvoljava da je nazivaju "tužnom ženom bez deteta" i "usedelicom".

*ALT

Iza sebe ima brak sa Bredom Pitom, kraću vezu s još jednim lepotanom - Bredlijem Kuperom, a desila joj se i vrtoglava romansa sa Džonom Majerom. Pol Rud je među njenim ljubavima takođe, a u drugi brak stupila je sa Džastinom Teruom tri godine nakon veridbe. Bračna zajednica trajala je tri godine, nakon čega su zadržali prijateljski odnos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.