Bez dlake na jeziku: Muškarci objasnili šta tačno misle kada kažu da je žena loša u krevetu

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu – o tome bi moglo da se raspravlja, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično – i obrnuto. Seks bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, međutim, ne misle svi tako.

Sreda, 08.02.2023.

19:25

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos

Bez dlake na jeziku: Muškarci objasnili šta tačno misle kada kažu da je žena loša u krevetu
Foto: VGstockstudio/Shutterstock

Podeli:

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu praktikovaće poze koje će je lakše dovesti do vrhunca, i nikada neće reći ni njoj, niti drugome, da je ona loša u krevetu. Oni koji to rade, zapravo, više govore o sebi nego o njoj.

1111 žena odgovorilo koja im je najgora poza u seksu i jednu apsolutno mrze

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:

Žena je jako nesigurna zbog fizičkog izgleda

Ovim cakama zagrejte atmosferu u krevetu, dovedite partnera do ludila

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se stide. To, pak, vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da zapravo u krevetu ne mogu da se opuste.

Na ova četiri problema se žene najčešće žale bračnim terapeutima

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi toga trebalo da budu svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svojem partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obucite seksi donji veš. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može biti dobra.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost - nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da se dešavaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Njen sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate sasvim da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte sebi dozvoliti da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti skoro u celibatu. Ne čekajte pravo raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite – ako niste u tom raspoloženju, to promenite.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite po koju sveću, pustite laganu, senzualnu muziku, sipajte vino, gledajte jedno drugog u oči… Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks! Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena s kojima imaju seks:

  • Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema ništa gore od toga.

  • Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li nešto dobro ili nije.

  • Ako žena glumi, to me skroz ohladi.

  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, više volim da tiho stenje, pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

  • Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje s bivšim dečkom. Meni, lično, ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

  • Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.