Tretmani kao iz salona uz samo nekoliko proizvoda – vreme je za kućnu negu od glave do pete

Brz i dinamičan tempo života često nam ne dozvoljava da za negu izdvojimo dodatno vreme, a ponekad nam se svi ti tretmani čine komplikovani i skupi.

Četvrtak, 09.02.2023.

13:50

Izvor: B92

Tretmani kao iz salona uz samo nekoliko proizvoda – vreme je za kućnu negu od glave do pete
Foto: DM

Podeli:

Kada dođu hladni zimski dani, možda je najbolja odluka da u svom toplom domu, uz šolju omiljenog napitka i laganu muziku, sebi priuštimo vrhunski tretman i postignemo negovan izgled uz samo nekoliko proizvoda.

Bilo da je reč o koži, kosi ili zanosnom osmehu, otkrivamo vam proizvode koji će postati vaši omiljeni saveznici u kućnoj nezi. I što je još bolje, možete ih pronaći u dm drogerijama širom zemlje, a imate mogućnost da ih poručite na dm sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Negovana kosa koja privlači poglede

Koliko ste se puta okrenuli na ulici jer vam je pažnju privukla nečija savršena frizura ili sjajna i bujna kosa?

Nega kose kod kuće Revuele Biotin+ kapima za kosu može vam dati isti ovakav efekat jer njihova formula s biotinom, proteinima svile i hijaluronskom kiselinom ojačava kosu od korena, podstiče njen rast i sprečava opadanje. Takođe, bilo da ste sebi ranije priuštili keratinski tretman ili samo želite sjajnu i hidriranu kosu, LISSE DESIGN Keratin šampon za kosu bez soli i sulfata, na bazi prirodnog babasu ulja, idealan je proizvod za održavanje mekoće i sjaja kose.

Hidrirana i mirišljava koža

Suva koža jedan je od glavnih problema u zimskim mesecima. Osim peckanja i svraba, kožu koja je gruba na dodir iritira i suv vazduh u zagrejanim prostorijama, ali i upotreba neodgovarajućih proizvoda. Zato je preporuka da u zimskim mesecima birate proizvode poput gela za tuširanje NIVEA Hawaii Flower & Oil, koji pruža umirujući osećaj i dugotrajnu intenzivnu negu. Naime, bogata NIVEA formula omogućava vašoj koži intenzivnu hidrataciju i negu i posle tuširanja.

Poznato je da za negu suve i osetljive kože ništa nije bolje od čuvenog hijalurona. Zato vam otkrivamo Mixa Hyalurogel, lagano mleko za telo koje intenzivno hidrira kožu 48 sati. Mleko je obogaćeno hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla koja može da zadrži do 1.000 puta više vode od sopstvene težine, a od njega koža postaje elastičnija i mekša.

Nega lica za svež i prirodan izgled

Osnova svakodnevnog izgleda, bilo da je vaš izbor potpuno natural ili malo jača šminka, jeste besprekoran ten i negovana koža lica. Uz Hidratantnu dnevnu kremu TAGESCREME iz linije Ana Ivanović Natural Performance, koja spaja prirodnost sa snažnom delotvornošću, dobićete lep i hidriran ten uz prijatan osećaj na koži tokom čitavog dana. Svoju rutinu nege lica uvek možete da dopunite omiljenom maskom za lice ili nekim od mnogobrojnih pilinga za negu iz najbliže dm drogerije.

Zanosan osmeh za samo 14 dana

*ALT

Da biste imali zdrave i bele zube, redovna poseta stomatologu je obavezna, međutim, skupe procese izbeljivanja vrlo jednostavno možete da zamenite upotrebom paste za zube Colgate Advanced White Charcoal. Ovaj proizvod pomaže u vraćanju beline zuba zahvaljujući poznatoj aktivnoj komponenti crnog uglja koja se efikasno bori protiv pigmentacije i mrlja na zubima. Kompozicija s fluorom jača zubnu gleđ i štiti zube od karijesa, što vam omogućava da samouvereno nosite svoj osmeh kao najlepši aksesoar.

Kućni spa trenuci i za mušku negu

Postoji toliko dobrih stvari koje i muškarci mogu da učine za sebe u svom domu, pa tako i da priušte sebi velnes trenutke, i to prema vlastitim željama i potrebama. Topla kupka ili tuširanje jednim od brojnih gelova za muškarce i maska za lice prilagođena muškoj koži smanjiće nivo stresa, a telom će proširiti osećaj opuštanja. Za one kod kojih je brada uvek u modi potrebna je posebna nega, a dm nudi omiljene proizvode – od ulja za bradu raznih mirisa do kompletnih setova za negu brade.

Takođe, u bogatom asortimanu dm drogerija možete pronaći brojne proizvode za negu celog tela, a posebna preporuka su asortiman prirodne kozmetike i brojne ekološke alternative. Većina njih vam je dostupna u okviru koncepta „UVEK POVOLJNO“, kako u drogerijama tako i u dm online prodavnici i aplikaciji Moj dm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare