Uređenje doma

Našli smo za vas: 6 najsimpatičnijih uskršnjih dekoracija do 200 dinara

Lepi detalji i mašta na volju su dobitna kombinacija za lepu uskršnju dekoraciju...

Ponedeljak, 26.04.2021.

14:48

Izvor: B92

Našli smo za vas: 6 najsimpatičnijih uskršnjih dekoracija do 200 dinara
Foto: Shutterstock/PhotoJuli86

Podeli:

Bili smo u potrazi i našli smo ove simpatične detalje za Uskrs. Pored centralnog dela stola gde se nalazi korpa sa ofarbanim jaja, vaš dom možete da oplemenite simpatičnim ukrasima koji će razveseliti prostor.

Ukrašavanje doma za jedan od najvećih hrišćanskih praznika može da počne i mi smo i ovog puta bili u potrazi za zanimljivom dekoracijom do 200 dinara.

Vodili smo se idejom da uskršnji detalji budu zanimljivi, simpatični i povoljni, a u nastavku pogledajte predloge koji za malo novca mogu da oplemene enterijer za Uskrs.

1. Ukras sa ovcom, 199 dinara

Viseći detalj sačinjen od grančica i simpatične ovce možete okačiti na ulazna vrata ili na viseći deo u kuhinji. Možete ga nabaviti u Džambo prodavnicama.

2. Šargarepice, 149 dinara

Predlažemo da nađete manju korpu ili tanjir, dekorišete sa veštačkom slamom, koju dobijate u ovom paketiću, jajima i ovim šargarepicama. Simpatično, zar ne? Nalaze se u Super Vero/ Džambo prodavnica.

3. Pile, 79 dinara

Bez jaja i ovih simpatičnih pilica ne možemo da zamislimo našu uskršnju trpezu. Ako želite pazarite ih u obližnjem Maksiju po veoma pristupačnoj ceni.

4. Kutija sa pilićima, 99 dinara

Minijaturne korpe sa pilićima u raznim varijantama će odlično pristajati pored vaze sa cvećem, npr. sa crvenim lalama. Nalaze se u Maksiju i prodavačice su potvrdile da su apsolutni hit među kupcima.

5. Bordure, 34 dinara

Zaista je cena simbolična i ovim linijama u boji srebra ne samo da možete da ukrasite jaja, već i ostale predmete. "Oivičite" korpicu sa jajima ili ukrasite dečju čašu. Ukras je univerzalan, koristićete ga i posle Uskrsa za druga slavlja, a izrazito je povoljan. Nalazi se u Idea prodavnicama.

6. Stikeri, 35 dinara

Želimo da udovoljimo i najmlađima! Zato trk u Ideju, i za manje od 50 dinara kupite ove zabavne nalepnice. Mališani će sigurno ukrašavati jaja sa stikerima, ali vi ih zalepite na traku od satena i zavežite mašnice sa ovim motivima na rukohvate od ormara, visećih delova...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare