JOVANOVIC: U UTORAK BLOKADA 5 SATI

Ponedeljak, 02.10.2000.

16:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

JOVANOVIC: U UTORAK BLOKADA 5 SATI Sef izbornog staba DOS Cedomir Jovanovic saopstio je da je za ponedeljak zavrsena blokada Beograda i najavio da se nastavlja u utorak. “Ona ce trajati 5 casova, a u sredu ce biti totalna blokada Beograda. Ukoliko u medjuvremenu nasi zahtevi budu usvojeni pocecemo da radimo poslove za koje su nas gradjani i izabrali”, rekao je Jovanovic za B2-92. On je dodao da se protesti nastavljaju tokom ponedeljka i pozvao je gradjane da se s predstavnicima G17 plus okupe na Trgu Republike u 12 casova.

Sef izbornog staba DOS Cedomir Jovanovic saopstio je da je za ponedeljak zavrsena blokada Beograda i najavio da se nastavlja u utorak. “Ona ce trajati 5 casova, a u sredu ce biti totalna blokada Beograda. Ukoliko u medjuvremenu nasi zahtevi budu usvojeni pocecemo da radimo poslove za koje su nas gradjani i izabrali”, rekao je Jovanovic za B2-92. On je dodao da se protesti nastavljaju tokom ponedeljka i pozvao je gradjane da se s predstavnicima G17 plus okupe na Trgu Republike u 12 casova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare