DOS IMA VECINU U ZAJECARSKOJ SKUPSTINI

Petak, 27.10.2000.

09:26

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DOS IMA VECINU U ZAJECARSKOJ SKUPSTINI Demokratska opozicija Srbije u Zajecaru imace vecinu u lokalnoj skupstini nakon ponovljenog glasanja na jednom birackom mestu, javlja Beta. Izbori su bili ponovljeni u selu Veliki izvor posle zalbe DOS-a na neregularnost prilikom izbornog procesa. U prvom glasanju na tom mestu pobedio je kandidat levice. U skupstini opstine DOS ce sada imati 26 odbornika dok su koaliciji SPS-JUL pripala 24 odbornicka mesta.

Demokratska opozicija Srbije u Zajecaru imace vecinu u lokalnoj skupstini nakon ponovljenog glasanja na jednom birackom mestu, javlja Beta. Izbori su bili ponovljeni u selu Veliki izvor posle zalbe DOS-a na neregularnost prilikom izbornog procesa. U prvom glasanju na tom mestu pobedio je kandidat levice. U skupstini opstine DOS ce sada imati 26 odbornika dok su koaliciji SPS-JUL pripala 24 odbornicka mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare