SPS: DJINDJICEVA REAKCIJA NA TERORISTICKE NAPADE NEISKRENA

Četvrtak, 23.11.2000.

22:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SPS: DJINDJICEVA REAKCIJA NA TERORISTICKE NAPADE NEISKRENA Socijalisticka partija Srbije u cetvrtak je, reagujuci na osudu teroristickih napada na jugu Srbije koju je izrekao predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic, ocenila da je ta izjava zvucala "bledo i neiskreno". U saopstenju SPS-a ocenjuje se da je Djindjicev istup u javnosti povodom napada na policijske postaje u opstinama Bujanovac, Presevo i Medvedja suprotan njegovim "dosadasnjim izjavama da je jedino rezim bio kriv za zrtve terorizma i NATO agresiju". "Isto se dogadjalo i u prisustvu misije OEBS-a i za vreme NATO agresije i nastavlja se u prisustvu Kfora. Gde ste tada bili, gospodine Djindjicu, i da li ste ikada rekli ista drugo osim praznih floskula o rezimu", navodi se u saopstenju SPS-a koje prenosi Beta.

Socijalisticka partija Srbije u cetvrtak je, reagujuci na osudu teroristickih napada na jugu Srbije koju je izrekao predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic, ocenila da je ta izjava zvucala "bledo i neiskreno". U saopstenju SPS-a ocenjuje se da je Djindjicev istup u javnosti povodom napada na policijske postaje u opstinama Bujanovac, Presevo i Medvedja suprotan njegovim "dosadasnjim izjavama da je jedino rezim bio kriv za zrtve terorizma i NATO agresiju". "Isto se dogadjalo i u prisustvu misije OEBS-a i za vreme NATO agresije i nastavlja se u prisustvu Kfora. Gde ste tada bili, gospodine Djindjicu, i da li ste ikada rekli ista drugo osim praznih floskula o rezimu", navodi se u saopstenju SPS-a koje prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare