TV KOSOVA POCELA DA EMITUJE CETIRI CASA PROGRAMA

Utorak, 28.11.2000.

11:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TV KOSOVA POCELA DA EMITUJE CETIRI CASA PROGRAMA Televizija Kosova pocela je da emituje cetiri casa programa, umesto dva casa, javlja Beta. Uporedo sa produzenjem programa, koje je pocelo od sinoc, ustanovljena je i nova programska sema. Direktor televizije Kosovo Midjena Keljmendi rekla je da ce, pored dosadasnjeg informativnog programa, ta televizija emitovati progreme za decu, sport, kulturu, dokumentarni i filmski program. Televizija Kosovo sada emituje zemaljski i satelitski program od 18 do 22 casa. Po dva casa televizijskog programa emituju dve nezavisne stanice, Talevizija 21 i Koha vision, kao i privatna Televizija AA.

Televizija Kosova pocela je da emituje cetiri casa programa, umesto dva casa, javlja Beta. Uporedo sa produzenjem programa, koje je pocelo od sinoc, ustanovljena je i nova programska sema. Direktor televizije Kosovo Midjena Keljmendi rekla je da ce, pored dosadasnjeg informativnog programa, ta televizija emitovati progreme za decu, sport, kulturu, dokumentarni i filmski program. Televizija Kosovo sada emituje zemaljski i satelitski program od 18 do 22 casa. Po dva casa televizijskog programa emituju dve nezavisne stanice, Talevizija 21 i Koha vision, kao i privatna Televizija AA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare