UNMIK UHAPSIO CETIRI ALBANCA

Sreda, 29.11.2000.

22:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

UNMIK UHAPSIO CETIRI ALBANCA UNMIK policija na Kosovu uhapsila je u sredu u okolini Kline, cetiri Albanaca kod kojih je pronasla oruzje. Specijalna jedinica policije uhapsila je u selu Cerovik jednog pripadnika Kosovske policijske sluzbe i Kosovskog zastitnog korpusa, kao i dva civila, kod kojih su pronadjene dve puske, sest granata za rucni bacac, jedna protivtenkovska mina i osam kilograma municije, saopstio je u Pristini portparol UNMIK Derek Capel. Povod za pretres kuca u kojima su uhapseni ziveli bile su prijave mestana da su ih uhapseni maltretirali i tukli, rekao je Capel, javlja Srna.

UNMIK policija na Kosovu uhapsila je u sredu u okolini Kline, cetiri Albanaca kod kojih je pronasla oruzje. Specijalna jedinica policije uhapsila je u selu Cerovik jednog pripadnika Kosovske policijske sluzbe i Kosovskog zastitnog korpusa, kao i dva civila, kod kojih su pronadjene dve puske, sest granata za rucni bacac, jedna protivtenkovska mina i osam kilograma municije, saopstio je u Pristini portparol UNMIK Derek Capel. Povod za pretres kuca u kojima su uhapseni ziveli bile su prijave mestana da su ih uhapseni maltretirali i tukli, rekao je Capel, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare