PROTIC OTVARA MEDJUNARODNI SKUP U ATINI

Četvrtak, 30.11.2000.

20:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PROTIC OTVARA MEDJUNARODNI SKUP U ATINI Predsednik Skupstine Beograda Milan Protic u Atini govorom o demokratiji otvara medjunarodni skup o "Novoj geopolitickoj ulozi Grcke", javlja Beta. Dvodnevnu konferenciju u jednom atinskom hotelu organizovala je "Fondacija Kokalis" grckog bogatasa Sokratisa Kokalisa, vlasnika kompanije koja je monopolisticki snabdevac telekomunikacionom opremom drzavne grcke firme za telefoniju OTE. Tema govora Protica je "Demokratska evolucija i perspektiva demokratije u SRJ".

Predsednik Skupstine Beograda Milan Protic u Atini govorom o demokratiji otvara medjunarodni skup o "Novoj geopolitickoj ulozi Grcke", javlja Beta. Dvodnevnu konferenciju u jednom atinskom hotelu organizovala je "Fondacija Kokalis" grckog bogatasa Sokratisa Kokalisa, vlasnika kompanije koja je monopolisticki snabdevac telekomunikacionom opremom drzavne grcke firme za telefoniju OTE. Tema govora Protica je "Demokratska evolucija i perspektiva demokratije u SRJ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare