KOMINISTAR POLICIJE: U TOKU DIPLOMATSKI PREGOVORI

Petak, 01.12.2000.

12:49

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KOMINISTAR POLICIJE: U TOKU DIPLOMATSKI PREGOVORI Koministar unutrasnjih poslova Srbije Slobodan Tomovic rekao je da su u toku diplomatski pregovori o razoruzanju albanskih terorista u kopnenoj zoni odgovornosti na jugu Srbije, javlja Beta. "Mi ocekujemo da ce taj posao Kfor za nekoliko dana zavrsiti ili ce nam biti dat signal da, ukoliko on to ne moze da obavi, mi resimo problem na nacin kako se to od nas ocekuje", naveo je Tomovic u izjavi jagodinskoj televiziji "Palma plus". On je kazao da je trenutna situacija na jugu Srbije "ohrabrujuca jer nema tenzija niti provokacija zato sto siptarski teroristi znaju ko je sada sa ove strane kopnene zone bezbednosti". "Nema mesta panici, jer sve sto imamo najbolje u policiji i vojsci nalazi se na licu mesta", rekao je koministar policije.

Koministar unutrasnjih poslova Srbije Slobodan Tomovic rekao je da su u toku diplomatski pregovori o razoruzanju albanskih terorista u kopnenoj zoni odgovornosti na jugu Srbije, javlja Beta. "Mi ocekujemo da ce taj posao Kfor za nekoliko dana zavrsiti ili ce nam biti dat signal da, ukoliko on to ne moze da obavi, mi resimo problem na nacin kako se to od nas ocekuje", naveo je Tomovic u izjavi jagodinskoj televiziji "Palma plus". On je kazao da je trenutna situacija na jugu Srbije "ohrabrujuca jer nema tenzija niti provokacija zato sto siptarski teroristi znaju ko je sada sa ove strane kopnene zone bezbednosti". "Nema mesta panici, jer sve sto imamo najbolje u policiji i vojsci nalazi se na licu mesta", rekao je koministar policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare