NARODNA STRANKA O SUDBINI ZAJEDNICKE DRZAVE

Četvrtak, 07.12.2000.

16:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NARODNA STRANKA O SUDBINI ZAJEDNICKE DRZAVE Sudbina zajednicke drzave Crne Gore i Srbije zavisi od odnosa snaga Demokratske partije socijalista i Socijalisticke narodne partije, kao i od Narodne stranke i Liberalnog saveza Crne Gore, navodi se u Saopstenju Narodne stranke. "Narodna stranka veruje da je njena ideja o zajednickoj drzavi presudan faktor za ocuvanje zajednicke drzave, ali i za zastitu ravnopravnosti Crne Gore u njoj", kaze se saopstenju. U tekstu se dodaje da "nagla popularnost Narodne stranke i njeno omasovljavanje proisticu od veoma jasnih stavova rukovodstva i podrske demokratskim kretanjima u Srbiji". "Nasa odanost Srpskoj pravoslavnoj crkvi, borba za slobodu medija, vracanje otete imovine tokom komunisticke diktature, postenu privatizacija, otvorenost prema svijetu i zalaganje za zajednicku drzavu sa Srbijom garant su ocuvanja zajednicke drzave i rasta popularnosti i clanstva Narodne stranke", navodi se u saopstenju koje prenosi Beta.

Sudbina zajednicke drzave Crne Gore i Srbije zavisi od odnosa snaga Demokratske partije socijalista i Socijalisticke narodne partije, kao i od Narodne stranke i Liberalnog saveza Crne Gore, navodi se u Saopstenju Narodne stranke. "Narodna stranka veruje da je njena ideja o zajednickoj drzavi presudan faktor za ocuvanje zajednicke drzave, ali i za zastitu ravnopravnosti Crne Gore u njoj", kaze se saopstenju. U tekstu se dodaje da "nagla popularnost Narodne stranke i njeno omasovljavanje proisticu od veoma jasnih stavova rukovodstva i podrske demokratskim kretanjima u Srbiji". "Nasa odanost Srpskoj pravoslavnoj crkvi, borba za slobodu medija, vracanje otete imovine tokom komunisticke diktature, postenu privatizacija, otvorenost prema svijetu i zalaganje za zajednicku drzavu sa Srbijom garant su ocuvanja zajednicke drzave i rasta popularnosti i clanstva Narodne stranke", navodi se u saopstenju koje prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare