Oni su joj uvek na prvom mestu: Dirljiva poruka latino dive FOTO

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) proslavila je 12. rođendan svojih blizanaca na veoma dirljiv način.

Ponedeljak, 02.03.2020.

12:06

Izvor: Super žena, people.com

Oni su joj uvek na prvom mestu: Dirljiva poruka latino dive FOTO
Foto: Getty/Kevork Djansezian, Stringer

Podeli:

Dženifer (50) u slatkoj rođendanskoj posveti napisala je da će blizanci Ema i Mek "biti uvek njene bebe". Verenik Lopezove Alek Rodrigez takođe je podelio slatku poruku blizancima. Glumica i pevačica označila je tako posebnu prekretnicu u životu njene dece.

Pevačica ima Emu Maribel i Makmilijana Davida koga zovu Mek sa bivšim mužem Markom Antonijem i nedavno im je proslavila 12. rođendan. Tom prilikom je podelila slatku fotografiju svoje dece kao novorođenčadi.

"Znam da danas imate 12 godina, ali uvek ćete biti moje bebe ... SREĆAN ROĐENDAN MOJIM LEPIM KOKOSOVIM ORAŠČIĆIMA!!!". Na Instagramu je fotografija na kojoj ona gleda u kolevku tada novorođenih beba.

Glumičin verenik Alek Rodrigez takođe je ozvaničio rođendan blizanaca slatkim postom na kome je prikazano nekoliko fotografija mešovite porodice.

"Srećan rođendan, Ema i Mek!!!!! Tako sam ponosan na vas dvoje i srećan sam što sam deo vašeg života. Volim vas!", Napisala je bivša MLB zvezda.

Rodrigez i Lopezova žive kao prava porodica. I Rodrigez ima dvoje dece - ćerku Elu Aleksander (11) i Natašu Aleksander (15) koji se prema Emi i Meku ponašaju kao prema bratu i sestri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare