Novo iz Pčelice: Knjiga o mom ljubimcu

Idealan način da sačuvate uspomene na vašeg ljubimca!

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dvoje najbržih čitalaca, koji na mejl lifestyle@b92.net pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona), dobiće po knjigu.

Izdavačka kuća PČELICA godinama unazad neguje reputaciju pet friendly firme, edukujući i propagirajući mnogobrojne pozitivne strane odrastanja uz životinje. Za sve ljubitelje životinja sada nam iz PČELICE stiže jedinstvena knjiga na našem tržištu: KNjIGA O MOM LjUBIMCU, autora Gorana Markovića, koju je u svom prepoznatljivom stilu ilustrovao Aleksa Jovanović.

Šta je, zapravo, KNjIGA O MOM LjUBIMCU? U pitanju je posebno koncipirana i neodoljivo dizajnirana i ilustrovana knjiga čija je prvenstvena namena da sačuva uspomene na vašeg ljubimca. Osmišljena tako da odgovara različitim vrstama životinja, ova knjiga nudi brojne mogućnosti čuvanja zajedničkih uspomena ljubitelja životinja i njihovih najboljih prijatelja. Pored pitanja koja se odnose na opšte informacije o ljubimcu i prate njegov rast i razvoj, tu je i prostor za tekstove, fotografije, crteže, otiske i dnevničke zabeleške, a specijalno dizajniran džepić sačuvaće sitnice koje vas podsećaju na vašeg ljubimca.

Sve više dece i odraslih ima svoje ljubimce. Sve više porodica ljubimce tretira kao svoje ravnopravne članove. Zbog toga KNjIGA O MOM LjUBIMCU nastaje iz realne potrebe da se zabeleže najemotivniji trenuci iz života vašeg ljubimca i sačuvaju uspomene na jedno divno prijateljstvo i ljubav koju delimo sa dragim životinjskim prijateljima.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu