Dr Darija Kisić: "I ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica..."

Ponašala se kao i većina građana tokom najjače epidemije koronavirusa

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Printskrin/TV b92
Foto: Printskrin/TV b92

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je u intervjuu za "Helo" pričala o studiranju, životu u Beogradu, negativnim kritikama, svojim manama, a osvrnula se i na to da je navodno učestvovala na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, u disciplini umetničkog klizanja. Na pitanje da li je imala vremena da brine o najbližima i ide u nabavku namirnica u jeku epidemje koronavirusa, rekla je:

"Ponašala sam se isto kao većina građana. U realnom životu ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica i uvek se trudim da u tim ulogama dam sve od sebe".

Dr Darija Kisić, čija ćerka ima 16 godina, a čija je mama lekar poput nje, pričala je i o odnosu sa naslednicom, odnosno o lekcijama koje je u vaspitanju deteta pozajmila od roditelja.

"Svaki roditelj iz iskustva zna da, koliko god se u vaspitanju dece trudili da se ponašamo po nekim pravilima, na kraju većina nas poklekne pred njihovim umiljatim pogledom i osmehom. Ja sam od onih majki koje se od samog početka prema ćerki postavljaju kao prijateljice. Znam da mnogi stručnjaci kažu da to nije dobro, ali ponosna sam u kakvu odgovornu devojku je moje dete izraslo."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu