Mozgalice, knjige za male pametnice

Mozgalice, knjige za male pametnice, u izdanju Pčelice, predstavljaju radne sveske koje, u skladu sa uzrastom kome su namenjene, podstiču razvoj fine motorike, perceptivnih i intelektualnih sposobnosti, jačaju koncentraciju, pamćenje i pažnju.

Ponedeljak, 14.09.2020.

09:55

Izvor: B92

Mozgalice, knjige za male pametnice
Foto: Promo

Podeli:

Mali čitaoci Izdavačke kuće Pčelica i njihovi roditelji do sada su bili upoznati sa prve dve knjige Mozgalice, namenjene uzrastu 4+ i 5+. Od nedavno je dostupna i Mozgalica 3, namenjena uzrastu 6+.

Radne sveske ova tri nivoa prate intelektualne sposobnosti određenog razvojnog perioda, pa su i zadaci u njima formulisani i uobličenu u skladu sa tim.

Autor Mozgalica je Goran Marković, a ilustrator Mladen Anđelković. Ilustracije su dopadljive i vesele, a dizajn funkcionalan i razigran, što ove radne sveske čini privlačnim, modernim, ali i preglednim. Sve to će učiniti da ih deca zavole i zabave se rešavajući zadatke koji pozitivno utiču na njihov intelektualni razvoj.

Šta vas sve čeka u Mozgalicama? Pošto su Mozgalice radne sveske enigmatsko-zabavnog tipa u njima ćete pronaći raznovrsne zadatke logičkog povezivanja, uočavanja detalja, sličnosti i razlika, bojenja, spajanja... Kompleksnost zadataka zavisi od uzrasta kome je radna sveska namenjena, ali i od individualnih sposobnosti svakog deteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare