Moja mama je rodila bebu u 51. godini: Od "čestitam" do "ti ćeš se jednog dana brinuti o tom detetu"

Devojka čija je majka rodila bebu u 51. godini uzvratila je ''hejterima'' sa Interneta, insistirajući na tome da nikada nije videla svoju majku toliko srećnu.

Utorak, 03.05.2022.

09:32

Izvor: B92

Moja mama je rodila bebu u 51. godini: Od
Foto: Monkey Business Images/shutterstock

Podeli:

Kajla Koldvel je na svom TikTok-u podelila video svoje mame, koja drži svog novorođenog sina, napisavši: "Svima onima koji mrze to što moja mama ima bebu u 51. godini... Znajte da je ona toliko srećna!"

U drugom video snimku, Kajla je otkrila kakve je poruke dobijala kada je objavila vest da je njena mama rodila bebu u 51. godini života

"Ne, to je bukvalno neodgovorno", napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: "Verovatno ćeš sama jednog dana brinuti o svom bratu ili sestri".

"Ovo je tako neodgovorno prema bukvalno svima koji su umešani", napisao je neko drugi.

Naredni komentar je glasio: "To je tako rizično! Kako će ona imati energije čak i da se samo igra sa tim detetom?"

Međutim, u odeljku za komentare Kejlinog najnovijeg videa, u kojem je rekla koliko je njena mama srećna, povratne informacije su bile mnogo pozitivnije.

"Imam 45 godina i pokušavam da dobijem još jednu bebu. Ovo mi daje nadu", napisala je jedna osoba, na šta je Kejla odgovorila: "Uradila je vantelesnu oplonju".

"Mojoj prijateljici je rečeno da nikada ne bi mogla da ima bebu... Dobila je zdravog dečaka sa 50 godina", dodala je druga.

"Čestitam mama!"

"Poslednju bebu sam dobila sa 50 godina", napisala je još jedna korisnica.

U drugom snimku, Kaila je otkrila da njen mlađi brat polako dobija na težini i da se vratio kući iz bolnice nakon kratkog boravka na intenzivnoj nezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.