Pravnica donela odluku: "Ne želim decu, vrište i plaču", dečko je podržao

Čvrsto je odlučila.

Petak, 08.07.2022.

09:21

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iako ima 22 godine, Lorela Palmer iz Londona čvrsto je odlučila da ne želi da ima decu. Osim što brine zbog stanja u svetu, ova pravnica želi da se usredsredi na svoju karijeru. U odluci je podržava 23-godišnji dečko s kojim je već četiri i po godine u vezi.

"Ne želim da imam decu. Zašto bih želela da se moj stomak poveća, kao i još neki delovi tela? Neki prijatelji me podržavaju u odluci, dok neki misle da ću se predomisliti. Deca su mi dosadna i nerviraju me. Nisu razumna, moraju da idu rano u krevet, vrište i plaču. Imam gomilu razloga, ali mislim da je dovoljno da kažem – ne želim ih", objasnila je pravnica.

Ona je izjavila da joj nisu potrebna deca da bi se osećala ispunjeno.

"Rađanje dece zaista mi je najniži prioritet u životu. Ne treba mi dete da bih se osećala ispunjeno. Mislim da dosta ljudi rađa decu, a da ne misli o životnom standardu i činjenici da ne mogu sve da im obezbede", kaže.

"Svaki put kad vidim dete, ono je slinavo, ima hrane po sebi, kao i lepljive ruke. To je samo dete, ali meni se ne sviđa taj nered i želim da me zaobiđe. I da, mrzim crtane filmove i emisije za decu", navodi još razloga.

Pored toga što ne želi da ima decu, Lorela je, takođe, priznala da je zabrinuta zbog stanja u svetu.

"Svet je pun nasilja, ratova, vlada siromaštvo, pandemija, popis se nastavlja. To su stvari koje ne možete kontrolisati. Možete da budete najbolji roditelj, ali vaše dete može da odrasta u lošem okruženju. Postoje deca koja zbog svega toga imaju problema s mentalnim zdravljem", pojašnjava te ističe da ne razume društvo koje kritikuje žene koje ne žele da imaju decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.