PUSKARANJE U TAMPON ZONI UZ GRANICU S KOSOVOM

Nedelja, 10.09.2000.

21:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PUSKARANJE U TAMPON ZONI UZ GRANICU S KOSOVOM Juce oko 11 sati pre podne napadnut je policijski punkt u ataru sela Marovac, u tampon zoni uz granicu sa Kosovom. Kako javlja dopisnik dopisnik radija B2-92 iz Leskovca u obostranom puskaranju osteceni su crepovi nekoliko kuca u pomenutoj oblasti. Nema poginulih, a sa albanske strane je ispaljeno i nekoliko projektila iz lakog minobacaca. Okrsaj koji je trajao do 17 sati prosirio se na potez Velja glava, Volovski kamen, dug 10 do 12 km. Ovaj slucaj, kako tvrde stanovnici Marovca, samo je nastavak razmene vatre manjeg intenziteta od pre nekoliko dana. Oni su trazili od vlasti da upute sluzbeni zahtev Kforu radi potpunog obezbedjenja prolaza gde albanski ekstremisti najcesce upadaju. O ovom incidentu za sada nema zvanicnog saopstenja MUP-a Srbije.

Juce oko 11 sati pre podne napadnut je policijski punkt u ataru sela Marovac, u tampon zoni uz granicu sa Kosovom. Kako javlja dopisnik dopisnik radija B2-92 iz Leskovca u obostranom puskaranju osteceni su crepovi nekoliko kuca u pomenutoj oblasti. Nema poginulih, a sa albanske strane je ispaljeno i nekoliko projektila iz lakog minobacaca. Okrsaj koji je trajao do 17 sati prosirio se na potez Velja glava, Volovski kamen, dug 10 do 12 km. Ovaj slucaj, kako tvrde stanovnici Marovca, samo je nastavak razmene vatre manjeg intenziteta od pre nekoliko dana. Oni su trazili od vlasti da upute sluzbeni zahtev Kforu radi potpunog obezbedjenja prolaza gde albanski ekstremisti najcesce upadaju. O ovom incidentu za sada nema zvanicnog saopstenja MUP-a Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare