DANAS: VUCELIC MOZDA NOVI SEF SPS

Četvrtak, 12.10.2000.

23:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DANAS: VUCELIC MOZDA NOVI SEF SPS Beogradski "Danas" pise da bi na vanrednom kongresu Socijalisticke partije Srbije, 25. novembra, moglo doci do promene njenog imena i da na njeno celo dodje bivsi potpredsednik stranke Milorad Vucelic, jprenosi Beta. "Na sednici vrha SPS... odluceno da se na sledece, najverovatnije republicke izbore, ide sa promenom u samom vrhu partije... Navodno, funkciju predsednika SPS trebalo bi da preuzme Milorad Vucelic", pise list. Beogradski dnevnik, medjutim, dodaje da njegovi izvori "nisu znali da li je sam Vucelic konsultovan o ovoj ideji, odnosno da li su vodjeni neki razgovori s njim". Pozivajuci se na "dobro obavestene izvore", "Danas" tvrdi da ce socijalisti promeniti ime partije i da je "u opticaju navodno ime 'Evrolevica - centar'". List navodi i da ce novi generalni sekretar Zoran Andjelkovic narednih dana cestitati izbornu pobedu predsedniku SRJ Vojislavu Kostunici i pozvati ga da zajedno posete Kosovo.

Beogradski "Danas" pise da bi na vanrednom kongresu Socijalisticke partije Srbije, 25. novembra, moglo doci do promene njenog imena i da na njeno celo dodje bivsi potpredsednik stranke Milorad Vucelic, jprenosi Beta. "Na sednici vrha SPS... odluceno da se na sledece, najverovatnije republicke izbore, ide sa promenom u samom vrhu partije... Navodno, funkciju predsednika SPS trebalo bi da preuzme Milorad Vucelic", pise list. Beogradski dnevnik, medjutim, dodaje da njegovi izvori "nisu znali da li je sam Vucelic konsultovan o ovoj ideji, odnosno da li su vodjeni neki razgovori s njim". Pozivajuci se na "dobro obavestene izvore", "Danas" tvrdi da ce socijalisti promeniti ime partije i da je "u opticaju navodno ime 'Evrolevica - centar'". List navodi i da ce novi generalni sekretar Zoran Andjelkovic narednih dana cestitati izbornu pobedu predsedniku SRJ Vojislavu Kostunici i pozvati ga da zajedno posete Kosovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare