DELEGACIJA SEVERNOG KOSOVA U PONEDELJAK KOD PREDSEDNIKA SRJ

Nedelja, 22.10.2000.

16:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DELEGACIJA SEVERNOG KOSOVA U PONEDELJAK KOD PREDSEDNIKA SRJ Delegacija Srba sa severa Kosova razgovarace u ponedeljak u Beogradu s jugoslovenskim predsednikom Vojislavom Kostunicom, receno je Beti u Srpskom nacionalnom vecu Kosovske Mitrovice. Delegaciju Srba sa severa Kosova cine celnici Srpskog nacionalnog veca iz Kosovske Mitrovice Oliver Ivanovic, Nikola Kabasic, Marko Jaksic i Milan Ivanovic. Oni ce se s Kostunicom sastati u 13 casova u Palati Federacije. Predstavnici kosovskih Srba ce s Kostunicom, koji je u proteklih godinu dana tri puta posetio Mitrovicu, razgovarati o novoj poziciji SRJ posle demokratskih promena, stabilizaciji stanja na Kosovu, povratku prognanih Srba, bezbednosti, zastiti srpskih enklava i ekonomskom razvoju.

Delegacija Srba sa severa Kosova razgovarace u ponedeljak u Beogradu s jugoslovenskim predsednikom Vojislavom Kostunicom, receno je Beti u Srpskom nacionalnom vecu Kosovske Mitrovice. Delegaciju Srba sa severa Kosova cine celnici Srpskog nacionalnog veca iz Kosovske Mitrovice Oliver Ivanovic, Nikola Kabasic, Marko Jaksic i Milan Ivanovic. Oni ce se s Kostunicom sastati u 13 casova u Palati Federacije. Predstavnici kosovskih Srba ce s Kostunicom, koji je u proteklih godinu dana tri puta posetio Mitrovicu, razgovarati o novoj poziciji SRJ posle demokratskih promena, stabilizaciji stanja na Kosovu, povratku prognanih Srba, bezbednosti, zastiti srpskih enklava i ekonomskom razvoju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare