RAZGOVOR KOSTUNICE I LIDERA DOS O SAVEZNOJ VLADI

Ponedeljak, 23.10.2000.

22:46

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RAZGOVOR KOSTUNICE I LIDERA DOS O SAVEZNOJ VLADI Predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica i predstavnici Demokratske opozicije Srbije poceli su u ponedeljak uvece oko 22 sata u Palati federacije razgovor o formiranju nove savezne vlade. Predsednik Demokratskog centra Dragoljub Micunovic izjavio je agenciji Beta da razgovoru sa Kostunicom prisustvuju skoro svi lideri DOS, izuzev predsednika Demokratske stranke Zorana Djindjica, koji je "na putu".

Predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica i predstavnici Demokratske opozicije Srbije poceli su u ponedeljak uvece oko 22 sata u Palati federacije razgovor o formiranju nove savezne vlade. Predsednik Demokratskog centra Dragoljub Micunovic izjavio je agenciji Beta da razgovoru sa Kostunicom prisustvuju skoro svi lideri DOS, izuzev predsednika Demokratske stranke Zorana Djindjica, koji je "na putu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare