U PETAK I SUBOTU ZASEDANJE SAVEZNOG PARLAMENTA

Sreda, 01.11.2000.

16:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U PETAK I SUBOTU ZASEDANJE SAVEZNOG PARLAMENTA Sednice oba veca Skupstine SRJ na kojoj ce biti zavrseno njihovo konstituisanje bice odrzane u petak 3. novembra, a u subotu ce se odrzati zasedanje saveznog parlamenta na kojem ce mandatar savezne vlade Zoran Zizic izneti svoj predlog kabineta. To je u sredu izjavio jedan od lidera Demokratske opozicije Srbije i predsednik Demokratskog centra Dragoljub Micunovic, posle sastanka sa predsednikom Veca republika Srdjom Bozovicem. Prema njegovim recima, "sednica savezne Skupstine ce biti zakazana za petak u 11.00 casova jer je neophodno da se pre izbora Vlade zavrsi konstituisanje saveznog parlamenta". Kako prenosi FoNet, Micunovic je dodao da ce, ako tada bude aktuelan prijem SRJ u UN, i to biti u subotu naknadno stavljeno na dnevni red sednice. Sednice ce, kako se najavljuje, biti odrzane u prostorijama Narodne skupstine Srbije.

Sednice oba veca Skupstine SRJ na kojoj ce biti zavrseno njihovo konstituisanje bice odrzane u petak 3. novembra, a u subotu ce se odrzati zasedanje saveznog parlamenta na kojem ce mandatar savezne vlade Zoran Zizic izneti svoj predlog kabineta. To je u sredu izjavio jedan od lidera Demokratske opozicije Srbije i predsednik Demokratskog centra Dragoljub Micunovic, posle sastanka sa predsednikom Veca republika Srdjom Bozovicem. Prema njegovim recima, "sednica savezne Skupstine ce biti zakazana za petak u 11.00 casova jer je neophodno da se pre izbora Vlade zavrsi konstituisanje saveznog parlamenta". Kako prenosi FoNet, Micunovic je dodao da ce, ako tada bude aktuelan prijem SRJ u UN, i to biti u subotu naknadno stavljeno na dnevni red sednice. Sednice ce, kako se najavljuje, biti odrzane u prostorijama Narodne skupstine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare