ODRZANO PRIPREMNO ROCISTE PO TUZBI "OTPORNE MAME"

Četvrtak, 02.11.2000.

13:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ODRZANO PRIPREMNO ROCISTE PO TUZBI "OTPORNE MAME" U Opstinskom sudu u Novom Sadu u cetvrtak je odrzano pripremno rociste po tuzbi "otporne mame" Vesne Tomic protiv Republike Srbije. Zastupnica Tomiceve, advokat Fonda za humanitarno pravo Olivera Franjicevic rekla je da je glavna rasprava, na koju ce biti pozvani svedoci, zakazana za 19. decembar. Kako prenosi Beta, Tomiceva tuzi Republiku Srbije zbog povrede ugleda i casti, sloboda i prava licnosti, odnosno zbog cinjenice da je kao aktivistkinja "otpornih mama" privodjena osam puta i otvorena su joj dva krivicna disijea. Prema recima Franjiceviceve, od sredine oktobra do pocetka novembra sudovima u Vojvodini podneseno je dvadesetak tuzbi slicnih ovoj.

U Opstinskom sudu u Novom Sadu u cetvrtak je odrzano pripremno rociste po tuzbi "otporne mame" Vesne Tomic protiv Republike Srbije. Zastupnica Tomiceve, advokat Fonda za humanitarno pravo Olivera Franjicevic rekla je da je glavna rasprava, na koju ce biti pozvani svedoci, zakazana za 19. decembar. Kako prenosi Beta, Tomiceva tuzi Republiku Srbije zbog povrede ugleda i casti, sloboda i prava licnosti, odnosno zbog cinjenice da je kao aktivistkinja "otpornih mama" privodjena osam puta i otvorena su joj dva krivicna disijea. Prema recima Franjiceviceve, od sredine oktobra do pocetka novembra sudovima u Vojvodini podneseno je dvadesetak tuzbi slicnih ovoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare