GRCKI PRIVREDNICI ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU SA NIS-OM

Ponedeljak, 06.11.2000.

18:31

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GRCKI PRIVREDNICI ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU SA NIS-OM Drzavno-privredna delegacija Grcke, koju predvodi predsednik "Helas Petroleuma" Eleftertos Zelas, razgovarala je u ponedeljak sa direktorom Naftne industrije Srbije Jovanom Vulicem o mogucnostima za povecanje saradnje u oblasti energetike. Kako prenosi Beta, u saopstenju NIS-a navodi se da je razgovarano o inteziviranju saradnje NIS-a sa grckim firmama, pri cemu je ocenjeno da postoje dobri uslovi za njenu uspesnu realizaciju.

Drzavno-privredna delegacija Grcke, koju predvodi predsednik "Helas Petroleuma" Eleftertos Zelas, razgovarala je u ponedeljak sa direktorom Naftne industrije Srbije Jovanom Vulicem o mogucnostima za povecanje saradnje u oblasti energetike. Kako prenosi Beta, u saopstenju NIS-a navodi se da je razgovarano o inteziviranju saradnje NIS-a sa grckim firmama, pri cemu je ocenjeno da postoje dobri uslovi za njenu uspesnu realizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare