VESELINOV: ODLAZAK PAVKOVICA BI UMIRIO CRNOGORSKU VLADU

Ponedeljak, 06.11.2000.

13:44

Izvor: B92

Default images

Podeli:

VESELINOV: ODLAZAK PAVKOVICA BI UMIRIO CRNOGORSKU VLADU Predsednik Koalicije Vojvodina Dragan Veselinov istakao je da bi odlazak nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojse Pavkovica umirio crnogorsku vladu i dodao da ne razume zasto to jugoslovenski predsjednik Vojislav Kostunica jos nije ucinio. "Ne razumem motive predsednika Kostunice zbog kojih jos ne smjenjuje Pavkovica, uprkos jednoglasnoj odluci lidera DOS od 6. i 7. oktobra", navodi Veselinov u pisanoj izjavi za javnost. Veselinov istice da je "Pavkovic, zajedno sa sefom tajne policije Srbije Radetom Markovicem, glavna opasnost po mir u zemlji". "Crnogorska vlada ne moze jace saradjivati s demokrtaskim snagama u Srbiji sve dok u vrhu Vojske sede kontrarevolucionari i najblizi saradnici bivseg samodrsca Slobodana Milosevica", istice Veselinov, prenosi Srna.

Predsednik Koalicije Vojvodina Dragan Veselinov istakao je da bi odlazak nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojse Pavkovica umirio crnogorsku vladu i dodao da ne razume zasto to jugoslovenski predsjednik Vojislav Kostunica jos nije ucinio. "Ne razumem motive predsednika Kostunice zbog kojih jos ne smjenjuje Pavkovica, uprkos jednoglasnoj odluci lidera DOS od 6. i 7. oktobra", navodi Veselinov u pisanoj izjavi za javnost. Veselinov istice da je "Pavkovic, zajedno sa sefom tajne policije Srbije Radetom Markovicem, glavna opasnost po mir u zemlji". "Crnogorska vlada ne moze jace saradjivati s demokrtaskim snagama u Srbiji sve dok u vrhu Vojske sede kontrarevolucionari i najblizi saradnici bivseg samodrsca Slobodana Milosevica", istice Veselinov, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare