IVANOVIC: KFOR MORA DA PRESTANE SA EKSPERIMENTISANJEM

Utorak, 07.11.2000.

17:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

IVANOVIC: KFOR MORA DA PRESTANE SA EKSPERIMENTISANJEM Predsednik Izvrsnog odbora Srpskog nacionalnog veca severnog Kosova Oliver Ivanovic upozorio je u utorak komandanta snaga KFOR-a za sektor Sever generala Kristijana Fazonea da se "nastavlja sa kontinuiranim napadima ekstremista i kriminalaca na srpsko selo Svinjare" i da KFOR "mora da prestane sa eksperimentisanjem koje ugrozava bezbednost Srba". "Nejasno je zasto su patroliranja francuskih vojnika KFOR-a izostala u poslednjih desetak dana na ovom podrucju, kao i punktovi u samom selu, jer je ocigledno da su kriminalci i ekstremisti na taj nacin ohrabreni u svojim namjerama", navodi se u Ivanovicevom pismu koje prenosi Srna. On navodi da KFOR mora da nastavi sa koriscenjem iskustava koja su dala pozitivne rezultate. Povod za ovo pismo je osam ukradenih krava, u posljednja tri dana, od Srba iz sela Svinjare, koje se nalazi tri kilometra juzno od Kosovske Mitrovice.

Predsednik Izvrsnog odbora Srpskog nacionalnog veca severnog Kosova Oliver Ivanovic upozorio je u utorak komandanta snaga KFOR-a za sektor Sever generala Kristijana Fazonea da se "nastavlja sa kontinuiranim napadima ekstremista i kriminalaca na srpsko selo Svinjare" i da KFOR "mora da prestane sa eksperimentisanjem koje ugrozava bezbednost Srba". "Nejasno je zasto su patroliranja francuskih vojnika KFOR-a izostala u poslednjih desetak dana na ovom podrucju, kao i punktovi u samom selu, jer je ocigledno da su kriminalci i ekstremisti na taj nacin ohrabreni u svojim namjerama", navodi se u Ivanovicevom pismu koje prenosi Srna. On navodi da KFOR mora da nastavi sa koriscenjem iskustava koja su dala pozitivne rezultate. Povod za ovo pismo je osam ukradenih krava, u posljednja tri dana, od Srba iz sela Svinjare, koje se nalazi tri kilometra juzno od Kosovske Mitrovice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare