NEMACKA VLADA OCEKUJE NOTU SRJ O USPOSTAVLJANJU ODNOSA

Četvrtak, 16.11.2000.

16:48

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NEMACKA VLADA OCEKUJE NOTU SRJ O USPOSTAVLJANJU ODNOSA Posle odluke jugoslovenske vlade da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa SR Nemackom, vlada u Berlinu ocekuje i sluzbenu notu kojom bila obavestena o ovom potezu i odnosi bili zaista uspostavljeni. Nakon toga, kako je dopisniku Bete saopsteno u Ministarstvu inostranih poslova, moze se razgovarati o agremanima za ambasadore. Kako saznaje Beta, novi ambasador Nemacke u Jugoslaviji bice sadasnji sef Nemacke interesne sekcije pri Ambasadi Japana u Beogradu Joahim Smit.

Posle odluke jugoslovenske vlade da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa SR Nemackom, vlada u Berlinu ocekuje i sluzbenu notu kojom bila obavestena o ovom potezu i odnosi bili zaista uspostavljeni. Nakon toga, kako je dopisniku Bete saopsteno u Ministarstvu inostranih poslova, moze se razgovarati o agremanima za ambasadore. Kako saznaje Beta, novi ambasador Nemacke u Jugoslaviji bice sadasnji sef Nemacke interesne sekcije pri Ambasadi Japana u Beogradu Joahim Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare