INCIDENTI NA KOSOVU

Utorak, 21.11.2000.

14:17

Izvor: B92

Default images

Podeli:

INCIDENTI NA KOSOVU Portparol Kfora, porucnik Mark Viti, saopstio je u utorak da je u proteklih 24 casa na Kosovu ubijena jedna osoba, dok su dve povredjene. Viti je rekao da je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi koja je usledila nakon svadje dva Albanca u selu Perane. Ranjen Albanac je pobegao sa mesta dogadjaja, ali je nesto kasnije uhapsen u Podujevu. UNMIK i KFOR su pronasli pistolj i "kalasnjikov" iz kojih je pucano. Jos jedna osoba je povredjena kada se kamion nemackih snaga iz sastava Kfora sudario s civilnim vozilom. Vozac automobila je prebacen u bolnicu u Prizrenu, prenosi Beta.

Portparol Kfora, porucnik Mark Viti, saopstio je u utorak da je u proteklih 24 casa na Kosovu ubijena jedna osoba, dok su dve povredjene. Viti je rekao da je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena u pucnjavi koja je usledila nakon svadje dva Albanca u selu Perane. Ranjen Albanac je pobegao sa mesta dogadjaja, ali je nesto kasnije uhapsen u Podujevu. UNMIK i KFOR su pronasli pistolj i "kalasnjikov" iz kojih je pucano. Jos jedna osoba je povredjena kada se kamion nemackih snaga iz sastava Kfora sudario s civilnim vozilom. Vozac automobila je prebacen u bolnicu u Prizrenu, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare