MESIC: KOSTUNICA DA SE IZVINI ZA RATNU POLITIKU MILOSEVICA

Utorak, 21.11.2000.

23:26

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MESIC: KOSTUNICA DA SE IZVINI ZA RATNU POLITIKU MILOSEVICA Predsednik Hrvatske Stjepan Mesic izjavio je da bi predsednik SRJ Vojislav Kostunica trebalo da se izvini za ratnu politiku njegovog prethodnika Slobodana Milosevica, javlja Beta. On je ocenio da su hrvatski ratni veterani, koji planiraju da odrze demonstracije tokom samita EU i zemalja zapadnog Balkana u Zagrebu zbog dolaska Kostunice, "provokatori" koji su "protiv evropske Hrvatske". Mesic je dodao da bi narodi iz bivse Jugoslavije trebalo da prestanu da gledaju u proslost jer "je tesko voziti napred kada gledate kroz zadnje staklo".

Predsednik Hrvatske Stjepan Mesic izjavio je da bi predsednik SRJ Vojislav Kostunica trebalo da se izvini za ratnu politiku njegovog prethodnika Slobodana Milosevica, javlja Beta. On je ocenio da su hrvatski ratni veterani, koji planiraju da odrze demonstracije tokom samita EU i zemalja zapadnog Balkana u Zagrebu zbog dolaska Kostunice, "provokatori" koji su "protiv evropske Hrvatske". Mesic je dodao da bi narodi iz bivse Jugoslavije trebalo da prestanu da gledaju u proslost jer "je tesko voziti napred kada gledate kroz zadnje staklo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare