VUKSANOVIC NE MOZE NA POSLANICKU LISTU

Ponedeljak, 27.11.2000.

07:43

Izvor: B92

Default images

Podeli:

VUKSANOVIC NE MOZE NA POSLANICKU LISTU U Demokratskoj opoziciji Srbije postignut je sporazum da na republickim izborima kandidat za poslanika ne moze da bude niko ko je ove godine presao iz jedne u drugu clanicu DOS, pise "Glas javnosti", prenosi Beta. Odluka o tome doneta je na sastanku lidera DOS u subotu uvece, na predlog predsednika Demokratska stranke Zorana Djindjica, navodi list. Tome se suprotstavio savetnik predsednika Pokreta za demokratsku Srbiju Dragan Vuksic i, donekle, potpredsednik Gradjanskog saveza Srbije Dragor Hiber, dok su ostali ucesnici sastanka bili uglavnom "ravnodusni". U skladu s tim sporazumom, potpredsednik PDS i bivsi potpredsednik DS Slobodan Vuksanovic nece moci da bude kandidat za poslanika.

U Demokratskoj opoziciji Srbije postignut je sporazum da na republickim izborima kandidat za poslanika ne moze da bude niko ko je ove godine presao iz jedne u drugu clanicu DOS, pise "Glas javnosti", prenosi Beta. Odluka o tome doneta je na sastanku lidera DOS u subotu uvece, na predlog predsednika Demokratska stranke Zorana Djindjica, navodi list. Tome se suprotstavio savetnik predsednika Pokreta za demokratsku Srbiju Dragan Vuksic i, donekle, potpredsednik Gradjanskog saveza Srbije Dragor Hiber, dok su ostali ucesnici sastanka bili uglavnom "ravnodusni". U skladu s tim sporazumom, potpredsednik PDS i bivsi potpredsednik DS Slobodan Vuksanovic nece moci da bude kandidat za poslanika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare