PAVKOVIC DOLAZI U BUJANOVAC

Ponedeljak, 27.11.2000.

18:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PAVKOVIC DOLAZI U BUJANOVAC Nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsa Pavkovic izjavio je da je VJ predlozila "drzavnom vrhu i komandantu Kostunici" da se kriza na jugu Srbije resi u pregovorima sa liderima kosovskih Albanaca i predstavnicima medjunarodne zajednice, javlja Beta. General Pavkovic je za jagodinsku televiziju "Palma plus" izrazio pretpostavku da ce SRJ "ukoliko ne postoji dobra volja medjunarodne zajednice da se problem resi mirnim putem, doneti odluku da se kompletna zona ocisti od siptarskih teroristickih snaga".

Nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsa Pavkovic izjavio je da je VJ predlozila "drzavnom vrhu i komandantu Kostunici" da se kriza na jugu Srbije resi u pregovorima sa liderima kosovskih Albanaca i predstavnicima medjunarodne zajednice, javlja Beta. General Pavkovic je za jagodinsku televiziju "Palma plus" izrazio pretpostavku da ce SRJ "ukoliko ne postoji dobra volja medjunarodne zajednice da se problem resi mirnim putem, doneti odluku da se kompletna zona ocisti od siptarskih teroristickih snaga".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare