PRIPREMNI SASTANAK DONATORSKE KONFERENCIJE 12. DECEMBRA

Subota, 02.12.2000.

17:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PRIPREMNI SASTANAK DONATORSKE KONFERENCIJE 12. DECEMBRA Beogradski predstavnik Evropske komisije Aleksandar Djordjevic izjavio je u subotu da ce se pripremni sastanak za donatorsku konfereniciju o Srbiji odrzati u Briselu 12. decembra. Djordjevic je rekao Srni da ce se donatorska konferencija za Srbiju odrzati tek sredinom iduce godine, najverovatnije pocetkom leta, jer treba da se dobro pripremi. Djordjevic je naveo da je potrebno razgovarati sa svim institucijama koje su potencijalni donatori, napraviti programe donacija, utvrditi zakonske i pravne regulative u Srbiji usaglasene sa evropskim i tek nakon toga pristupiti odrzavanju konferencije.

Beogradski predstavnik Evropske komisije Aleksandar Djordjevic izjavio je u subotu da ce se pripremni sastanak za donatorsku konfereniciju o Srbiji odrzati u Briselu 12. decembra. Djordjevic je rekao Srni da ce se donatorska konferencija za Srbiju odrzati tek sredinom iduce godine, najverovatnije pocetkom leta, jer treba da se dobro pripremi. Djordjevic je naveo da je potrebno razgovarati sa svim institucijama koje su potencijalni donatori, napraviti programe donacija, utvrditi zakonske i pravne regulative u Srbiji usaglasene sa evropskim i tek nakon toga pristupiti odrzavanju konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare