ALBANSKI PREMIJER ILIR META U SREDU NA KOSOVU

Utorak, 05.12.2000.

11:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ALBANSKI PREMIJER ILIR META U SREDU NA KOSOVU Albanski premijer Ilir Meta posetice Kosovo u sredu, najavljuje u ponedeljak pristinski dnevnik na albanskom jeziku "Zeri", a prenosi Beta. Meta ce ucestvovati u radu sednice Prelaznog saveta Kosova, a potom ce se sastati sa predstavnicima tri najjace stranke kosovskih Albanaca, Ibrahimom Rugovom, Hasimom Tacijem i Ramusom Haradinajem. Iako njegova poseta nije najavljena kao zvanicna, albanski premijer ce se najverovatnije sastati i sa sefom medjunarodne uprave na Kosovu Bernarom Kusnerom.

Albanski premijer Ilir Meta posetice Kosovo u sredu, najavljuje u ponedeljak pristinski dnevnik na albanskom jeziku "Zeri", a prenosi Beta. Meta ce ucestvovati u radu sednice Prelaznog saveta Kosova, a potom ce se sastati sa predstavnicima tri najjace stranke kosovskih Albanaca, Ibrahimom Rugovom, Hasimom Tacijem i Ramusom Haradinajem. Iako njegova poseta nije najavljena kao zvanicna, albanski premijer ce se najverovatnije sastati i sa sefom medjunarodne uprave na Kosovu Bernarom Kusnerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare