PERISIC U PRESEVU

Utorak, 05.12.2000.

16:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PERISIC U PRESEVU Predsednik odbora za odbranu u vecu republika savezne skupstine Momcilo Perisic boravi u poseti kopnenoj zoni bezbednosti na podrucju Preseva, Bujanovca i Medvedje. Kako javlja FoNet, Perisic je obisao policijski punkt na prevoju Mucibaba na putu Presevo-Gnjilane, gde se upoznao sa situacijom u tom podrucju s ciljem "sagledavanja preduzetih mera i eventualnog preduzimanja novih". Perisic je naglasio da se namece potreba za izmenom Kumanovskog sporazuma. Nacelnik vranjskog SUP Novica Zdravkovic upoznao je Perisica sa radom policije u toj zoni, gde je pre dvadesetak dana izvrsen teroristicki napad. On je rekao da se saobracaj putem Presevo-Gnjilane odvija redovno i da je MUP pozvao Albance, koji su se iselili zbog teroristickih dejstava, da se vrate kucama, jer im policija garantuje bezbednost.

Predsednik odbora za odbranu u vecu republika savezne skupstine Momcilo Perisic boravi u poseti kopnenoj zoni bezbednosti na podrucju Preseva, Bujanovca i Medvedje. Kako javlja FoNet, Perisic je obisao policijski punkt na prevoju Mucibaba na putu Presevo-Gnjilane, gde se upoznao sa situacijom u tom podrucju s ciljem "sagledavanja preduzetih mera i eventualnog preduzimanja novih". Perisic je naglasio da se namece potreba za izmenom Kumanovskog sporazuma. Nacelnik vranjskog SUP Novica Zdravkovic upoznao je Perisica sa radom policije u toj zoni, gde je pre dvadesetak dana izvrsen teroristicki napad. On je rekao da se saobracaj putem Presevo-Gnjilane odvija redovno i da je MUP pozvao Albance, koji su se iselili zbog teroristickih dejstava, da se vrate kucama, jer im policija garantuje bezbednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare