OTPOR ORGANIZOVAO PERFORMANS "VOLIMO TE OTADZBINO NASA"

Sreda, 06.12.2000.

18:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OTPOR ORGANIZOVAO PERFORMANS "VOLIMO TE OTADZBINO NASA" Otpor je u sredu kod Gradske fontane u Krusevcu organizovao performans pod nazivom "Volimo te otadzbino nasa" u okviru kampanje "Overi". Krusevacki otporasi su u okviru te akcije aktivisti pokreta Ivanu Marovicu, koji se nalazi na odsluzenju vojnog roka u Ratnoj mornarici Vojske Jugoslavije, poslali paket s hranom iz krusevackog kraja i kovertu bez novca. "Marovicu smo poslali i pismo u kome ga obavestavamo da su Slobodanu Milosevicu potonule sve ladje i da nam ostaje samo da ga torpedujemo na republickim izborima 23. decembra. Zato nam je potreban i glas mornara da bismo overili nasu konacnu pobedu", rekao je aktivista Otpora iz Krusevca Srdjan Milivojevic, prenosi Beta.

Otpor je u sredu kod Gradske fontane u Krusevcu organizovao performans pod nazivom "Volimo te otadzbino nasa" u okviru kampanje "Overi". Krusevacki otporasi su u okviru te akcije aktivisti pokreta Ivanu Marovicu, koji se nalazi na odsluzenju vojnog roka u Ratnoj mornarici Vojske Jugoslavije, poslali paket s hranom iz krusevackog kraja i kovertu bez novca. "Marovicu smo poslali i pismo u kome ga obavestavamo da su Slobodanu Milosevicu potonule sve ladje i da nam ostaje samo da ga torpedujemo na republickim izborima 23. decembra. Zato nam je potreban i glas mornara da bismo overili nasu konacnu pobedu", rekao je aktivista Otpora iz Krusevca Srdjan Milivojevic, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare