Kako je seksi Italijanka pokrenula lavinu: Zbog nje je "pao" filmski mogul

Italijanska manekenka Amra Batilana prva je prijavila holivudskog producenta Harvija Vajnštajna za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. Ovo je njeno iskustvo.

Sudbine | Super žena |
Podeli

You never said you loved me But I could see it in your smile.. Ph by @dix_perez #smile #eyes #shy #love #AmbraBGutierrez

A post shared by Ambra Battilana Gutierrez ♉️♏️ (@ambrabgutierrez) on

Lista žena koje su bile žrtve seksualnih napada Harvija Vajnštajna produžava se iz minuta u minut. Producent je, prema poslednjim saznajima, silovao Asiju Arđento, a na seks primoravao je Anđelinu Žoli, Gvinet Paltrou i Miru Sorvino. Ispovesti glumica Ešli Džad i Rouz Mekgovan i voditeljke Loren Sivan ohrabrile su i ostale.

Vajnštajnova supruga, modna dizajnerka Georgina Čempen, koja je sa njim za 10 godina braka dobila dvoje dece prvo je bila uz njega a sada je odlučila da ga ostavi. Harvi Vajnštajn iza sebe ima i brak sa Iv Čilton, kojom je bio oženjen od 1987. do 2004. godine i sa kojom ima Emu, Lili i Rut.

Amra je pre dve godine ispričala policiji da je producent napastovao.

"Imali smo poslovni sastanak u njegovoj kancelariji na Menhetnu. Odjednom me pitao da li su mi grudi prave i počeo je da me dira. Izmakla sam se , a on je krenuo kao da će me poljubiti i gurnuo mi je ruku ispod suknje", rekla je 2015. godina tada dvadesetdvogodišnja Amra.

Policija je istražila slučaj, a zbog manjka dokaza tužba je odbačena.

Vajnštajnovi advokati tada su to okarakterisali kao "pokušaj ucene" da bi manekenka dobila ulogu u nekom filmu.

Sada je Amrino ime osvanulo na spisku žrtava koje su se nagodile s njim.

Lazy plank 😜 Ph by @xanderangeles Mua @gaileypalma Hair @sheryll_chua #lazyplank #italianstyle #tryingtoworkout #tryingtoburnthepasta #AmbraBGutierrez

A post shared by Ambra Battilana Gutierrez ♉️♏️ (@ambrabgutierrez) on

Skandal u Holivudu: Slavne glumice progovorile o zlostavljaču

Amra Batilana je 2011. godine prijavila i Silvia Berluskonija i njegove "Bunga Bunga" seksi žurke.

Ona je tada imala 19 godina.

"Berluskoni je sve devojke zvao "moje cure", a mi smo njega trebale da zovemao "tatica". Tada je imao 74 godine. Ja i moja kolegice smo htele da odemo, ali su nam pretili da se nećemo više raditi nijedan posao", rekla je manekenka tada policiji.

63rd floor view 🦋 #Iphone photo by @vickycooperph #bts #photoshoot #miamiview #sky #AmbraBGutierrez

A post shared by Ambra Battilana Gutierrez ♉️♏️ (@ambrabgutierrez) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 308 sledeca idi na stranu