Od žgoljave tinejdžerke postala je fit bomba

Korina Mantegaca je dvadesetpetogodišnja studentkinja medicine koja je rešila da inspiriše druge žene i pokaže im da nije nemoguće da imate telo iz snova. Ona je uspela i to ne tako dugotrajnim i mučnim vežbanjem. A srećna je zato što konačno ima zadnjicu o kojoj je maštala celog života.

Ponedeljak, 22.01.2018.

20:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova Italijanka svakodnevno mnogo uči i provodi sate uz knjigu, a tu je i praksa u bolnici, ali ona ne odustaje od fizičke aktivnosti i treninga, koji su joj za samo dve godine pomogli da od "ravne" guze dobije onu podignutu.

Korina se vežbanjem bavi već dve godine, a svaki napredak zabeležila je na svom profilu na Instagramu, na kome je danas prati 38.000 ljudi.

Lepa Italijanka je priznala i da je u jednom trenutku života bila na granici anoreksije jer nije ništa jela kako se ne bi ugojila, a onda je shvatila da mora da promeni način života.

"Nisam htela da budem lekarka koja ne vodi računa o svom zdravlju. Započela sam program vežbi koji je kratko trajao, svega 28 minuta dnevno. Nije bilo lako ići u teretanu nakon što bih u bolnici provela 12 sati, ali nakon što sam videla koliko mi se telo promenilo, zaljubila sam se u vežbanje", rekla je ova devojka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare