Ona je stručnjak za tantru i vodi grupnu radionicu za samozadovoljavanje (FOTO)

Viktorija Luiz Smit iz Engleske tvrdi da izvođenjem seksualne magije pomaže drugim ljudima da održe skladne ljubavne odnose.

Petak, 25.05.2018.

12:43

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetsedmogodišnja Viktorija pomaže klijentima da ostvare vezu sa sobom i drugima tako što priređuje "navođene krugove za masturbaciju" i "joni masažu".

Viktorija i njen dečko Dani vode radionice zadovoljstva, gde uče ljude da istražuju svoju seksualnost i nauče da postanu u skladu sa svojim telesnim željama i senzacijama.

Kada dođe klijent mi mu pomažemo da se oslobodi od osećaja srama koje je nametnulo društvo i tabua oko seksualnosti i da nauči i da osete sopstvenu erotsku nevinost, ističe ova žena.

U zavisnosti od želje klijenata organizuje pojedinačne seanse za parove, tokom kojih muškarci i žene, stari od 21 do 80 godina, ulaze u krugove i uče kako da se samozadovoljavaju. Ona ih vodi govorom, a ponekad čak i fizički demonstrira.

Viktorija tvrdi da časovi pomažu učesnicima da dostignu duboka orgazmička stanja.

Što se tiče same pripreme za čas, Viktorija i Deni savetuju da donesete ulje, peškir, ćebe i pareo (dugačku maramu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare