Potresna ispovest pevačice: "Nakon tri spontana pobačaja psihički sam klonula"

Kantri pevačica Keri Andervud u poslednje dve godine je imala čak tri spontana pobačaja. Ovo je priznala sama u intervjuu BBC-ju, napomenuvši kako se plašila da će doživeti i četvrti. Tada je psihički klonula i bila, kaže, jako ljuta zbog svega što prolazi u životu.

Četvrtak, 15.11.2018.

13:33

Izvor: B92

Potresna ispovest pevačice:
foto: Getty

Podeli:

"Plakala sam i pitala se zašto ostajem u drugom stanju ako ne mogu da imam dete. Naljutila sam se na Boga i rekla mu neka mi da dete ili neka zatvori vrata. To je bilo prvi put da sam iskreno rekla Bogu šta mislim i kako se osećam. To je bilo u subotu, a u ponedeljak sam otišla kod doktora očekujući da će mi reći da sam ponovo pobacila. No, u bolnici su mi rekli da je sve dobro“, kaže 35-godišnja pevačica, koja sa suprugom hokejašem Majkom Fišerom čeka drugog sina.

Osim po ovim nemilim događajima koji su je zadesili, pevačica je u medijsku žižu dospela i zbog kritika javnosti koja nije mogla da razume zašto pevačica tvrdi da je prestara da bi sa 35 godina rodila još jedno dete prirodnim putem.

Keri je upravo zbog toga razmišljala da usvoji dijete. Mnogi su pohvalili njenu nameru da nekom detetu pruži topli dom, međutim, bilo je jako puno onih koji su je kritikovali.

Keri, koja je u avgustu saopštila da čeka drugo dete sa suprugom, već ima trogodišnjeg sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare