Rijana osvojila crveni tepih smelom kombinacijom: Ova boja joj sjajno stoji FOTO

Pevačica, dizajnerka, bjuti mogul i autorka Rijana dobila je prvo priznanje modnog sveta za njen luksuzni brend "Fenti".

Utorak, 03.12.2019.

10:15

Izvor: B92

Rijana osvojila crveni tepih smelom kombinacijom: Ova boja joj sjajno stoji FOTO
Foto: Gettyimages/Tim P. Whitby / Stringer

Podeli:

Na dodeli Britanskih modnih nagrada osvojila je nagradu "Urban Luxe" za svoj doprinos sportskoj odeći, a za tu priliku se posebno skockala.

Rijana je crvenim tepihom prošetala u glamuroznom i poprilično neobičnom jednobojnom izdanju sa sopstvenim potpisom koje trebate da pogledate sa svih strana.

Od glave do pete nosila je boju mente, a iskombinovala je svilenu mini-haljinu sa korsetom i kaput od tila s rukavicama i naramenicama optočenim cirkonima, koje idu oko vrata i na leđima se razdvajaju u nekoliko tračica koje izgledaju kao ogrlica.

Ali Rijana je stajling svejedno upotpunila raskošnom dijamantnom "čoker" ogrlicom koja se delimično stopila s naramenicama njenog kaputa i koju je uskladila sa ostatkom nakita koji je nosila, piše Index.hr.

Stajling je upotpunila i svilenkastim salonkama u istoj boji kao i ostatak njenog izgleda, a potrudila se i oko frizure pa je kosu isplela u sitne pletenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare